OnePack

Magento Webshop

Magento, van idee tot webshop

OnePack bouwt al 10 jaar webshops met Magento, de meest gebruikte webshop oplossing in de wereld.

o

Magento is een robuuste webshop oplossing welke door de schaalbaarheid en betrouwbaarheid snel is uitgegroeid tot marktleider in het webshop segment.

Magento Shop

De core business van OnePack is op dit moment Magento webshops bouwen en beheren. Dit omvat zowel Magento 1 als Magento 2 installaties van Business to Consumer (B2C) tot Business to Business (B2B). Wanneer u behoefte heeft aan een nieuwe webshop of uw huidige webshop wilt migreren naar Magento bent u bij OnePack aan het goede adres. Het advies is echter wel voor Magento 2 te gaan als u nu nog geen webshop heeft aangezien Magento 1 niet langer van security patches voorzien zal worden in de nabije toekomst.

Magento Thema's

Custom Magento thema's bouwen is vaak meer regel dan uitzondering. Het thema ontwerp kan via OnePack maar een aangeleverd ontwerp is uiteraard ook prima.
Een gekocht thema naar uw wensen aanpassen valt ook onder de opties mits dat thema het toelaat.

Magento Plugins

Vaak is er behoefte aan specifieke functionaliteit die nog niet bestaat. Hier kan OnePack op verzoek dan plugins voor maken

Magento Migraties

Magento 1 naar Magento 2 is niet een standaard Magento upgrade maar een echte migratie waarbij een Magento thema opnieuw gebouwd moet worden en Magento plugins vervangen. Momenteel is er veel behoefte aan deze Magento 1 naar Magento 2 migraties omdat er voor Magento 1 na juni 2020 geen beveiligingsupdates meer uitgegeven worden. De optie bestaat om alle data van Magento 1 naar Magento 2 te migreren.

Heeft u ook behoefte aan een Magento 1 naar Magento 2 migratie? Neem dan gerust contact op!